Υπηρεσίες

Μαλλιά, Μακιγιάζ, Νύχια & Micropixel Tattoo

Μαλλια

1. Για ένα Εκπληκτικό Look.

Θεραπείες

Ποιο είναι το όνειρο αντρών και γυναικών ; 

Μα φυσικά λαμπερά, πλούσια και απαλά μαλλιά. Πως το πετυχαίνουμε αυτό ; Προσέχοντας κυρίως την υγεία των μαλλιών. Στο ‘ Amaze by Alice’ , οι τεχνικοί μας κάνουν τη σωστή διάγνωση, προκειμένου να σας προτείνουν την θεραπεία που χρειάζεται για να έχετε τα μαλλιά των ονείρων σας. Όπως: 

 1. botox μαλλιών 
 2. brazilian keratin kerin
 3. brazilian keratin nanocure chocolate
 4. brazilian keratin nanocure collagen
 5. first shampoo and cronology
 6. sos therapy 
 7. total control
 8. θεραπεία washplex
 9. spa μαλλιών
 10. θεραπεία TsVl Τσουβαλάς
Styling

Για το styling χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά προϊόντα καθώς και εξειδικευμένα εργαλεία για την προστασία της τρίχας. Δηλαδή : 

εξειδικευμένα προϊόντα styling για σγουρά μαλλιά, όπου ο curly expert δηλαδή ο τεχνικός για σγουρά μαλλιά εκπαιδεύει τους καλεσμένους για το πως να πετυχαίνουν την τέλεια μπούκλα και μόνοι τους. 

εξειδικευμένα προϊόντα για τα ίσια μαλλιά. Ο τεχνικός εκπαιδεύει τους καλεσμένους μας στο πως να διατηρούν τα ίσια μαλλιά, λαμπερά, χωρίς φριζάρισμα, χωρίς να καίγονται από το χτένισμα με εργαλεία και πως να αποφεύγουν την λιπαρότητα. 

εξειδικευμένα προϊόντα styling για όσους πάσχουν από λεπτά μαλλιά ή αραίωση 

εξειδικευμένα προϊόντα styling για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας 

εξειδικευμένα προϊόντα styling μόνο για άνδρες. 

Χρώμα

Πως θα σας φαινόταν αν η διαδικασία της βαφής ήταν ταυτόχρονα και θεραπεία; 

 Στο ‘Amaze by Alice’ αυτή η ιδέα είναι πλέον πραγματικότητα. 

 Εξειδικευόμαστε στο ξανθό χρώμα. Πώς ; Τέρμα στις τεχνικές χημικές επεξεργασίες που εξασθενούν ή και καταστρέφουν την κερατίνη και το πυρήνα της τρίχας. Τα φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι πρώτα θεραπεία και εν συνεχεία απόλυτα καλυπτικά ακόμα και στα δύσκολα λευκά. 

 Σας προτείνουμε λοιπόν τεχνικές όπως: 

καθαρό ξανθό 

μπαλαγιάζ 

όμπρε 

-hair contouring 

 όπου με βάση την προσωπικότητα και την εμφάνιση σας, επιτυγχάνουμε το να αναδειχθεί η μοναδικότητα σας. 

Μακιγιαζ

2. Για εκθαμβωτικές εμφανίσεις. 

Άραγε υπάρχει τρόπος να αποκτήσει κανείς προσωπο τόσο όμορφο σαν ένα έργο τέχνης;

Άραγε υπάρχει τρόπος να αποκτήσει κανείς πρόσωπο τόσο όμορφο σαν ένα έργο τέχνης; 

Σίγουρα στο ‘Amaze by Alice ‘ θα διαπιστώσετε πως υπάρχει! 

 Όσον αφορά το μακιγιάζ, στόχος μας πέρα από το να κάνουμε το πρόσωπό σας εκθαμβωτικό ,είναι  να σας διδάξουμε , πως να αναδείξετε μόνοι σας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας εύκολα και γρήγορα! Μέλημα μας είναι πάντα η υγεία του προσώπου, δηλαδή ένα καθαρό δέρμα, χρησιμοποιώντας προϊόντα που προστατεύουν το δέρμα. Σας μεταδίδουμε τεχνικές για καινοτόμο μακιγιάζ ή πιο κλασσικό, ανάλογα με τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Κάποιες καινοτόμες τεχνικές για να πάρετε μία γεύση αναφέρονται παρακάτω:  

 • dewy μακιγιαζ ή φυσικό  
 • Neon strobing 
 • Contouring  

Επιπλέον  κατευθύνουμε τους καλεσμένους μας τον  ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του. Για παράδειγμα εάν κάποιος από εσάς φοράει γυαλιά για μυωπία  πρέπει να γνωρίζει ότι τότε τα μάτια του φαίνονται πιο μικρά και πως με το μακιγιάζ μπορεί να επαναφέρει την αρμονία του προσώπου του, ενώ τα φοράει. 

Τέλος φυσικά παρέχουμε μακιγιάζ για οποιαδήποτε ιδιαίτερη περίπτωση και φημιζόμαστε  για το νυφικό, special εφέ και τηλεόρασης.

Νυχια

3. Για ανυπέρβλητο Στύλ.

Kαι τι μενει για μια ολοκληρωτικά άψογη εμφάνιση;

Kαι τι μένει για μια ολοκληρωτικά άψογη εμφάνιση; φυσικά τα ευπαρουσίαστα και υγιή άκρα! 

 Όπως ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, έτσι και τα άκρα μας χρειάζονται περιποίηση για να διατηρούνται νεανικά, όμορφα και υγιή. Στο κέντρο ομορφιάς ‘Αmaze by Alice’ φροντίζουμε η γοητεία σας να αναδειχθεί στο έπακρον, αφού τα περιποιημένα  άκρα δείχνουν κομμάτι της προσωπικότητας και παίζουν ρόλο στην συνολική εικόνα. Πώς περιποιούμαστε λοιπόν τα άκρα μας  

 • Mανικιούρ καλλωπισμού 
 • Μανικιούρ διάρκειας δέκα ημερών 
 • Μανικιούρ ημιμόνιμο  
 • Μανικιούρ SPA  
 •  Ονυχοπλαστική gel και acrygel 

α. Πεντικιούρ καλλωπισμού 

β. Θεραπευτικό πεντικιούρ. 

γ. Πεντικιούρ SPA 

 

Όπως αντιλαμβάνεστε εμπιστευόμενοι το κατάστημα ‘Amaze by alice’ το μόνο κόσμημα που θα χρειαστείτε πάνω σας από εδώ και στο εξής είναι οι δημιουργίες μας.  

MIcropixel tattoo

4. Για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. 

Τατουάζ ή ημιμόνιμο μακιγιάζ micropixel ;

Ξεκινώντας να μιλάμε για το τατουάζ ή ημιμόνιμο μακιγιάζ καθίσταται σημαντικό να τονίσουμε ότι είναι κάτι εντελώς ακίνδυνο αφού οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε στο ‘ Amaze by Alice’ επιτρέπουν την εισαγωγή της χρωστικής χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς και τα αιμοφόρα αγγεία. Επίσης να σημειώσουμε ότι δεν είναι καθόλου επώδυνο και δεν έχει διαδικασία επούλωσης απλώς κάποια στιγμή ξεφλουδίζει, όπως ξεφλουδίζουν τα χείλη μας όταν δεν πίνουμε νερό. Ακόμα να υπογραμμίσουμε πως η καλεσμένη μας φεύγει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορεί να πλύνει το πρόσωπό της κατευθείαν και δεν χρειάζεται να βάλει κάποια κρέμα επούλωσης όπως χρειάζονται άλλες τεχνικές .Με την δική μας μέθοδο το τατουάζ κρατάει έως δύο χρόνια και μάλιστα δίνουμε γραπτή εγγύηση ότι σε περίπτωση που το τατουάζ εξαφανιστεί νωρίτερα απο το διάστημα που προβλέπεται  αναλαμβάνουμε εμείς το κόστος. 

Δίνουμε γράπτη εγγύηση με σκοπό να κάνουμε τους πελάτες μας να εφυσιχαστούν σε περίπτωση που έχουν ταλαιπωρηθεί από άλλες τεχνικές, δείχνοντας σας την σιγουριά που νιώθουμε για την αποτελεσματικότητα της τεχνικής μας. Να σημειώσουμε ακολούθως ότι δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία ή ο τύπος του δέρματος, το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο τέλειο. 

Τέλος θέλουμε να γνωρίζετε ότι η μέθοδος δεν έρχεται σε επαφή με το αίμα, άρα μπορεί να εφαρμοσθεί σε άτομα τα οποία πάσχουν από την απουσία ενζύμου πήξης του αίματος, σε άτομα που έχουν ζάχαρο, λεύκη, ψωρίαση ή οποιαδήποτε δερματική ασθένεια, όπως επίσης και σε άτομα τα οποία πάσχουν από καρκίνο οποιουδήποτε τύπου. 

Θέλετε να κλείσετε Ραντεβού?